Full ös medvetslös

Det stämmer precis på Min lilla vovve Mira :D Hon var och lekte med Ossie som är en Chodsky pes.
Och så var Ronja där men hon var inte lika leksugen.
Ronja är blandras mellan Långhårig Colli och Schäfer





Mira och polisen Ronja;)



Mira på utställning

Hej! Mira och jag var på utställning på Ebk. Och det gick skit bra. Hon skötte sig underbart:D Och det har var en dommare som sa jaha en mexikansk naken hund :D Han viste exakt vad hon var för något :D UNDREBART!!
Hon fick:
Hp: Hederspris
BIR: Bäst i ras
BIS 6: Best in show plats nummer 6   :D






















Mira i BIS finalen


BIS

Jobbigt? jaaa

Min lilla syster har kompisar här idag och två av dom är jätte hundrädda :S Och då tänker jag om man är hundrädd så kanske man inte ska komma till någon som har hund? En av dom är här bara ett tag men den andra ska sova här :O HALLÅÅ VAD TÄNKER NI MED?? Om man är hundrädd så ska man ju inte sova hos någon som har hund? Eller vad tycker ni? Dessutom så blir Mira mer orolig om hon inte får hälsa för då vet hon ju inte vem det är så då skäller hon ännu mer. Det är ju tur att Fanny (hon är inte hundrädd) kunde hälsa på Mira men den andra som ska sova här *suck*. Hur fan ska det här gå???


Vackra Mira =)

Utställningar

Hej! Mira och jag har varit på utställningar. Hon är jätte duktig i ringen och sköter sig perfekt.  Hon blev i Enköping BIG fick HP och gick vidare till BIS. Äntligen någon som visste vad hon var för ras :D Och i Björklinge så blev hon BIG fick Medalj och gick vidare till BIS. Vi har ju kommit vidare till BIS MÅNGA gånger men hon vinner ingenting där. Mira blev fotad där borta och så klar så står hon helt underbart :D


RSS 2.0